Nieuws Judoclub Bunde

Judo-successen voor Eric Lubbers en Jeroen Limbourg in Baexem
Tijdens het jaarlijkse Louis Hasselmanstoernooi in Baexem veroverden Eric Lubbers en Jeroen Limbourg de gouden medaille in hun gewichtsklasse. Eric demonstreerde diverse malen een flitsende tai-otoshi (armworp) en Jeroen liet zien dat hij sterk is in overnames en de uchi-mata. Goed gedaan heren!

Maarten Limbourg naar Bremen
In Bremen werd afgelopen weekend een zwaar internationaal toernooi gehouden voor jongens en meisjes die in het topsportproject zitten. Maarten Limbourg van Judoclub Bunde heeft het daar niet slecht gedaan. Zeker als je weet dat er meer dan 1000 judoka’s uit 24 landen aan deelnamen. De eerste partij had hij een vrijloting, de tweede partij won hij met tai-otoshi en de derde partij verloor hij.

Afscheid van 2 bestuursleden
Tijdens de algemene ledenvergadering van Judoclub Bunde op woensdag 22 maart, namen Ton Stultiëns en Daniëlle Zeelen na vele jaren afscheid als respectievelijk voorzitter en penningmeester. Ton, die ook bruine band judo is, was eerst bestuurslid, daarna vice-voorzitter en uiteindelijk voorzitter. We hebben hem leren kennen als een toegewijd en betrouwbaar bestuurslid met veel kennis. Daniëlle heeft meer dan 10 jaar de kas van JC Bunde beheerd en dat deed ze altijd uiterst vakkundig. Ton en Daniëlle, bedankt voor jullie inzet! Op de foto zien we Ton met zijn zoon Nick met in hun midden Oud-Olympisch kampioen judo Mark Huizinga.

Het nieuwe bestuur bestaat uit: Mark Limbourg (voorzitter), Nancy Dupuit, David Sips, Veronique Muytjens en Rutger Lubbers. Veronique en Rutgers zijn tijdens de ALV aangesteld als nieuwe bestuursleden. Veel succes!

Lees vorig bericht

Knutselen in het Bijenpaviljoen zondag 9 april 2017

Lees volgend bericht

Hennepplantage gevonden in Meerssen-west