Dames team MIC kampioen

Het damesteam van handbalvereniging MIC zijn in een zinderende wedstrijd in Almere tegen de nummer 2, Havas, kampioen geworden in hoofdklasse B. De wedstrijd werd gewonnen met 23-24

Verslag
Bijna de hele wedstrijd stond Havas, die thuis nog geen wedstrijd had verloren dit seizoen, voor. MIC kwam vaker op gelijke voet maar de thuisploeg wist dan steeds weer een gaatje te slaan. Met rust was het 11-9. Na de rust startte MIC goed door meteen de aansluittreffer en de gelijkmaker te scoren. Om en om werd er gescoord en met nog 10 minuten op de klok wist MIC middels twee breaks een voorsprong van 2 doelpunten te nemen. Toen begon het nagelbijten met Havas dat wel steeds een aansluittreffer wist te maken maar niet meer gelijk kon komen. De ontlading bij de vele meegereisde supporters en de speelsters was groot, en er werd uiteraard een leuk feestje gebouwd.

Lees vorig bericht

Zon, muziek, geschiedenis en preuve

Lees volgend bericht

Thema-avond over armoede