Thema-avond over armoede

Stichting Duurzaam Meerssen organiseert een thema-avond over armoedebeleid in Meerssen. Op dinsdagavond 18 april 2017 om 19:30 uur in Ontmoet Anna (voormalig stationsgebouw).

Verschillende organisaties en sprekeres
Armoede komt uiteraard voor in arme landen, maar armoede is ook een probleem in rijke landen. Tonny Jacob van de Stichting Werkgroep Limburg Nicaragua zal voor de pauze een toelichting geven op een project betreffende armoedebestrijding in Nicaragua. Na de pauze zal Claire Smeets, beleidsmedewerker participatie van de Gemeente Meerssen, nader in gaan op het armoedebeleid van de Gemeente Meerssen. Er is ruimte voor vragen en discussie. Daarvoor zijn ook medewerkers van de Kredietbank Limburg en de welzijnsorganisatie Trajekt aanwezig.

Lees vorig bericht

Dames team MIC kampioen

Lees volgend bericht

Politie zoekt eigenaar racefietsen