Aanmelden KVW Meerssen

KVW Meerssen komt er weer aan en dus wordt het tijd dat jullie te horen krijgen wat ons thema is. Het thema van KVW 2017 is: Pret op de Kermis. Wat we allemaal gaan doen? Dat blijft voorlopig nog een verrassing. Misschien bouwen we ons eigen kermis wel of, of…… We weten het niet.

Wat wij wel weten is dat de KVW week is van 14 augustus t/m 18 augustus 2017, van 9.30 uur tot 16.00 uur. Jullie als leerlingen van groep 3 t/m 8 van de basisscholen van Meerssen en Ulestraten worden uitgenodigd om samen met ons deze week te beleven.

Ons bouwterrein is voor dit jaar: Proost de Beaufortstraat 45 te Meerssen. Kom en doe mee en laat heel Meerssen maar eens zien dat wij zelf een heuse kermis kunnen bouwen!

Wil je aan deze te gekke week meedoen? Vul dan snel het inschrijfformulier digitaal in, via www.kvwmeerssen.nl en laat je ouders via IDEAL betalen. Inschrijfgeld bedraagt €25,00 per kind voor de hele week. De school kan helaas geen geld meer aannemen. VOL = VOL, uiterlijk aanmelden 30 april 2017. Nadere informatie wordt u 2 weken voor aanvang van Kindervakantiewerk Meerssen via e-mail toegezonden. Tevens staan er regelmatig stukjes op onze facebook pagina. Like ons op facebook, www.facebook.com/kvwmeerssen. Of zie onze website: www.kvwmeerssen.nl. e-mail. kvwmeerssen@hotmail.com

Uitleg aanmelden kids via website:
1. Ga naar www.kvwmeerssen.nl/aanmelden.
2. Klik op “Aanmelden als ouder/verzorger”.
3. Vul alle gegevens juist in en klik op “Verder »”.
4. Vul de gegevens in van het kind dat u wilt aanmelden en klik op “Kind aanmelden”.
5. Indien u meerdere kinderen wilt aanmelden, blijft u stap 4 herhalen.
6. Als u klaar bent, klik dan op “Online betalen”.
7. Volg nu de stappen op uw scherm (Dit is namelijk verschillend per bank).
8. Als de betaling voldaan is, krijgt u een betalingsbewijs, bewaar deze goed, u kunt hem eventueel printen.
9. Betalen is alleen mogelijk via iDEAL. Als de betaling voldaan is, dan is uw kind pas aangemeld.

Wees er op tijd bij, want vol=vol. LET OP: uw kind is pas aangemeld als de betaling voldaan is!

Lees vorig bericht

Kinderen lopen voor kinderen

Lees volgend bericht

CCV expositie een diversiteit aan technieken