CCV expositie een diversiteit aan technieken

In het Gemeenschapshuis “D’n Huppel” in Ulestraten is een tentoonstelling gehouden van de groep “CCV Textiele Werkvormen”. De exposanten lieten zien hoe zij, op een aangename manier, hun creativiteit hebben omgezet in een keur aan werkstukken.

Diverse technieken
Voorzitster Lucy Philippen opende op zaterdag de expositie die als thema had: “Laat je inspireren door een kunstenaar”. Na de opening en ook op zondag kon het toegestroomde publiek genieten van een diversiteit in technieken, zoals: patchwork, batik, weven, borduren, vilten, schilderen op zijde, tabla, mola, papierobjecten, textielcollages, Staphorster stipwerk, encaustic art, sashiko, shibori, ijsverven en ecoprinten. Ook was er aandacht voor digitaal printen.

De werkgroep is iedere donderdagochtend tussen 09:00 uur en 12:00 uur actief en kan nog leden gebruiken.

Lees vorig bericht

Aanmelden KVW Meerssen

Lees volgend bericht

Verbod op confetti en strooigoed tijdens de optocht is een goed idee?