Geuls Mannenkoor in GMK ON TOUR

Het Gäols Mannenkoor bestaat 25 jaar. Het zilveren jubileum wordt gevierd met een muzikale tour door de regio onder de titel “GMK ON TOUR”.

De eerste etappe van onze tour voert ons naar de Basiliek van Meerssen waar we op zondag 14 mei a.s. de H. Mis zullen opluisteren met o.a.de Missa Brevis van Jacob de Haan.

De oprichtingsdatum van het koor, zaterdag 3 juni is uitgeroepen tot feestdag. Op onze thuisbasis Gemeenschapshuis de Kollekamp vindt de feestavond plaats. Deze wordt voorafgegaan door een receptie. Voor beide gebeurtenissen staat de deur open voor wie ons wil feliciteren en een drankje wil nuttigen.

Voor het JUBILEUMCONCERT op ZATERDAG 24 juni verplaatsen we ons naar Beek. In het Astatheater treden wij op met een afwisselend programma uit ons nieuwe repertoire samen met Zanggroep E-Motion uit Elsloo en Salon Rouge uit Aken. Solisten zijn Heidi en Pascal Pittie. Kaarten voor dit concert à 10 Euro zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor en aan de zaal.

Na de zomervakantie gaat de tour verder en staan twee optredens op het programma in Meerssen en Ulestraten en wel op zaterdag 14 oktober. Dan zijn de senioren van de gemeente Meerssen aan de beurt. Zaterdag 2 december keren we op onze basis terug met een Najaarsconcert in good old Oud-Geulle. Samen met verschillende muziekgezelschappen uit het aan muzikaal talent zo rijke Geulle sluiten we GMK on Tour af. Dit concert vindt plaats in de monumentale St. Martinuskerk.

Bij al deze activiteiten bent u van harte welkom.

Nieuwe leden zijn van harte welkom bij de repetities van het Gäöls Mannenkoor. Wij repeteren iedere woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Gemeenschapshuis de Kollekamp, Heerenstraat 77, 6237 NC Moorveld, tel. 043-3649003.

www.gmk-geulle.nl

Lees vorig bericht

Verbod op confetti en strooigoed tijdens de optocht is een goed idee?

Lees volgend bericht

Geflatteerde nederlaag RVU