Geflatteerde nederlaag RVU

RVU leed een geflatteerde nederlaag bij koploper Hoensbroek. Het wedstrijdbeeld liet twee gelijkwaardige teams zien waarbij RVU zeker in de tweede helft duidelijk de bovenliggende partij was. Hoensbroek had twee strafschoppen nodig om zich kansen te scheppen om RVU op achterstand te zetten. 

Strafschop Hoensbroek
Omstreeks de 20e minuut komt Hoensbroek middels het benutten van de eerste strafschop op voorsprong 1-0. De bal werd via een verre inworp in het Rothems strafschopgebied geworpen waarna men tot tweemaal toe verzuimde de bal weg te werken. Wat volgde was dat de bal, uit een zeer moeilijke hoek, tegen een arm van een Rothemse verdediger werd geschoten. De gehele eerste helft kon Hoensbroek verder geen kans scheppen. RVU daarentegen wel. Patrick van Holten lepelde de bal achter de Hoensbroekse defensie alwaar Muran Mortiaux koppend de gelijkmaker leek te scoren. Met een pracht redding voorkwam de Hoensbroekse goalie een doelpunt. Ruststand 1-0. 

Dicht bij gelijkmaker
In de tweede helft was RVU middels Sidney Sour en uitblinker Paolo Vranken dicht bij de gelijkmaker. Maar In de 75e minuut volgde een tweede penalty voor Hoensbroek en werd voor de tweede maal het vonnis voltrokken 2-0. In de slotminuten counterde koploper Hoensbroek zich naar de 3-0 eindstand.

Lees vorig bericht

De Octaafvlaggen zijn er weer

Lees volgend bericht

Wat heeft Meerssen met Tihange