SV Meerssen wint ook van Bekkerveld

In Heerlen heeft SV Meerssen weer drie belangrijke punten gehaald. Al bleef het spannend tot de laatste minuut.

2-0 voorsprong
In de vierde minuut wordt een schot van Dogan Golpek geblokt door een verdediger. Een schuiver van Lloyd Borgers wordt in de 19e minuut een prooi voor doelman Pim Gubbels. Vijf minuten later mist Lloyd nipt een voorzet van Dogan. Aan de overzijde schiet topscorer Thommie Vluggen net naast. In de 32e minuut schiet Jasper Kuijs op doel en mist Roy Andriën de bal op een haar na. Twee minuten later trapt Richard Hannon van links de bal op doel en Roy Andriën jaagt in de rebound de bal hoog in de touwen 0-1. Vier minuten voor rust krult Dogan Golpek de bal van 25 meter bij de tweede paal in het doel 0-2. 

Spannend tot aan de slotfase
In de tweede helft is de eerste kans voor Meerssen. Richard Hannon zet voor waarna Dogan Golpek rakelings naast schiet. Met nog 20 minuten voor de boeg kopt Lloyd Borgers uit een voorzet van Richard Hannon te slap in. Meteen is het aan de overzijde raak. Bekkerveld is dan al een tijdje nadrukkelijker aanwezig in de wedstrijd. Bij een aanval over rechts schuift Michiel Knops weg. Sjors van Velzen profiteert hiervan en schiet de 1-2 binnen.  De spanning is in de slotfase te snijden. In de 88e minuut schiet een speler van Bekkerveld net naast en in de daaropvolgende counter duikt Richard Hannon alleen voor de doelman op. Deze laatste werkt de bal in hoekschop. Het slotakkoord is voor Bekkerveld als de bal in de 94e minuut de lat raakt. Hierna fluit de scheidsrechter af waardoor de eindstand 1-2 blijft.

Paasmaandag 17 april kwartfinale beker Gemert – SV Meerssen, sportpark Molenbroek aan de Sportlaan

Lees vorig bericht

Verbod op confetti en strooigoed tijdens de optocht is een goed idee?

Lees volgend bericht

Geflatteerde nederlaag RVU