Film The Savior vertoond

In het kader van de Stille Week is in gemeenschapshuis De Koel in Rothem de film ‘The Savior’ vertoond. The Savior is de eerste film over het leven van Jezus die gemaakt werd in het Midden-Oosten, waardoor het verhaal een authentiek karakter heeft gekregen. 

Verslag van het leven van Jezus
Als basis voor de film werd het door de arts en historicus Lukas geschreven verslag van het leven van Jezus Christus gebruikt. Zorgvuldig zijn alle feiten verfilmd die bekend zijn over Zijn geboorte, opvoeding, plaats in de samenleving, veroordeling, dood, opstanding en hemelvaart.

Bijbel
De bezoekers werden ontvangen met koffie en thee, waarna zij de film gingen zien. Aan het einde van de avond kreeg iedere bezoeker een bijbel of kinderbijbel in modern Nederlands. De Stille Week is de benaming in de Protestant Christelijke kerken voor de Goede Week, de week voor Pasen.

Lees vorig bericht

Wat heeft Meerssen met Tihange

Lees volgend bericht

Lege hennepplantage aangetroffen