Inbrekers betrapt door bewoners

Twee jonge mannen die een inbraak pleegden op een woning aan de Hulsterstraat in Geulle zijn daarbij zondagnacht betrapt door de bewoners. 

Twee vrouwen
In de woning waren op dat moment een bejaarde moeder en haar dochter. De dochter zag twee mannen in de woning staan en werd door hen tegen de grond gewerkt. Hierna gingen beide daders er te voet vandoor, richting van het Marktplein. De politie onderzoekt wat er eventueel is buitgemaakt. 

Getuigenoproep
De inbraak vond plaats in de nacht van zondag 16 en maandag 17 april rond 02:00 uur. De daders waren twee jonge mannen, geheel in het zwart gekleed, hadden beide een smal postuur, en droegen petjes. De politie wil graag in contact komen met eventuele getuigen (0900 8844). Anoniem kan ook via Stichting M, te bereiken op telefoonnummer 0800 7000.

Lees vorig bericht

60.000 mensen die een lint vormen tegen kerncentrale Tihange

Lees volgend bericht

Nieuwe kruisweg St Joseph Arbeider