Sterker Meerssen uit bekertoernooi

SV Meerssen heeft in Gemert niet de volgende ronde gehaald in het bekertoernooi. Hoofdklasser Gemert ging beter om met de kansen waardoor Meerssen aan het kortste eind trok. 

Meerssen maakt het spel
SV Meerssen maakt het spel en heeft het merendeel van de kansen. In de 5e minuut kopt Lloyd Borgers uit een hoekschop rakelings over de lat. Dogan Golpek schiet in de 10e minuut op doel doch echter wordt dit schot door een verdediger tot hoekschop verwerkt. 4 minuten voor rust springt een klutsbal na een voorzet van rechts voor de voeten van Ralf Kemper. Van dichtbij brengt hij de stand op 1 – 0.

Druk tot de laatste minuut
Dogan Golpek schiet 3 minuten na rust van ca. 30 meter nipt over. 2 minuten later begint hij een solo vanaf de middellijn richting het doel van Gemert. Daar stuit hij op Sven van Ommeren, de uitblinkende doelman van Gemert. Na een uur wedstrijd wordt Dogan in laatste instantie gestuit ten koste van de zoveelste hoekschop. Meerssen kreeg in totaal 12 hoekschoppen. In de 64e minuut kopt Jasper Lalisang raak uit een vrije trap wegens aangeschoten hands 2 – 0. Meerssen is even aangeslagen maar recht spoedig de rug en zet Gemert in de laatste fase van de wedstrijd flink onder druk. In de 72e minuut scoort Richard Hannon uit een scrimmage in de rebound de 2 – 1. Twee minuten later is Meerssen dicht bij de gelijkmaker. Jordie van der Schoot kopt maar via een net voor de lijn geposteerde verdediger wordt de bal tot hoekschop verwerkt. Met deze uitslag bekert Gemert verder en gaat bij ZSV bepalen wie in de finale mag gaan spelen. 

Lees vorig bericht

Nieuwe kruisweg St Joseph Arbeider

Lees volgend bericht

Zwembad mag doorstarten