Kampioenschap binnen bereik

Door de 2-0 winst op Geldrop is SV Meerssen een stap dichterbij het kampioenschap gekomen. Na veel kansen over en weer in de eerste helft wisten beide ploegen niet scoren. In de tweede helft werd de 2-0 eindstand bereikt door doelpunten van Lloyd Borgers en Dogan Golpek. Lloyd Borgers verzilverde in de 66ste minuut een strafschop na het ten val brengen in het strafschopgebied van Jeroen Kuijs 1-0. Na 93 minuten valt de 2-0. Richard Hannon strandt op de Geldrop doelman, waarna Dogan Golpek de bal via de driehoek in de touwen jaagt.

Mogelijk zondag al kampioen
Meerssen gaat met 50 punten uit 23 wedstrijden, doelsaldo 51 – 23, aan kop. Wittenhorst staat tweede op 6 punten en een doelsaldo heeft van 36 – 24. Indien Meerssen zondag in Schaesberg wint en Wittenhorst bij Geldrop punten verspeeld, is Meerssen zondag al kampioen. Als Meerssen in Schaesberg gelijk speelt en Wittenhorst verliest, is Meerssen ook kampioen. Voor Geldrop staat de derde periodetitel op het spel. Het team telt na 6 wedstrijden in de derde periode 1 punt meer dan Wittenhorst en Meerssen.  Als Meerssen zondag één of meer punten meer behaalt dan Wittenhorst, dan is het kampioenschap een feit!  

Lees vorig bericht

Communietijd weer aangebroken

Lees volgend bericht

Confetti verbod uitgesteld