Nieuws van judoclub Bunde

Judostage in Roermond
Op zaterdag 22 april namen 6 judoka’s van Judoclub Bunde deel aan een judostage in Roermond o.l.v. de heren Lumens (6e dan),  Klaassens (5e dan) en Schonewille (5e dan). Thema’s van de stage waren omstrengelingen en armklemmen in reële situaties. Gedurende 2 uur werd er hard gewerkt onder toeziend oog van de instructeurs. Naderhand werden de verbrande calorieën aangevuld in een wokrestaurant in Sittard. De judoka’s zijn weer een ervaring rijker.

Maarten Limbourg 5e van Nederland
Op 8 april deed Maarten Limbourg  van Judoclub Bunde mee aan de Nederlandse kampioenschappen judo tot 18 jaar in Leek (Groningen) in de klasse tot 50 kilogram. Maarten startte heel sterk met 2 winstpartijen. In de kwartfinale verloor hij echter van een judoka waarvan hij eerder gewonnen had. Jammer, dan naar de herkansing. In de herkansing won hij weer een wedstrijd en zodoende moest hij aantreden voor de partij om het brons. Ook hier trof hij een judoka die hij bij een eerdere gelegenheid verslagen had. Jammer genoeg trok Maarten aan het kortste eind door een waza-ari tegen te krijgen en het verdiende brons glipte hem door de handen. We mogen niet vergeten dat Maarten pas 14 jaar is en dat hij de komende jaren nog  meerdere kansen heeft om in de U18 medailles te pakken.

Lees vorig bericht

Golfclub Meerssen hield Open Golfdag

Lees volgend bericht

Communietijd weer aangebroken