Ommetje Geulle aan de Maas

Op zondag 7 mei 2017 gaat IVN Meerssen het Ommetje Geulle aan de Maas lopen. Twee IVN-landschapsgidsen, Wil Lemmens en Tos Heuts, nemen ons mee en laten ons genieten van een veranderend en krimpend landschap als gevolg van vooral menselijk ingrijpen. We gaan samen met al onze zintuigen de historie, cultuur en natuur ontdekken en beleven als gevolg van de verandering van Geulle aan de Maas van strategische plaats naar stiltegebied.

Nieuwsgierig? Kom en beleef mee!
We vertrekken om 09:30 uur bij café Oud Geulle, Geulderlei 2, 6243NG, Geulle. Tegenover het café is een parkeerplaats voor auto’s. Carpoolen is ook mogelijk. Vertrek om 09:00 uur vanaf de parkeerplaats (P&R) achter het station in Meerssen. Het Ommetje duurt 2,5 uur. Uw gidsen zijn: Tos Heuts en Wil Lemmens 06-53654590

Lees vorig bericht

Juvat Westendorp danste voor JOGG

Lees volgend bericht

Hoe ligt Zwembad de Parel er nu bij?