Meer Vandaag zoekt jou!

Meer Vandaag is de lokale omroep uit Meerssen dat producties maakt op televisie, radio en online. De doelstelling is om alle inwoners van de gemeente Meerssen en daarbuiten te informeren over nieuws, evenementen, sport, informatie, verenigingsnieuws, politiek en cultuur.

Ben jij tussen de 18 en 80 jaar, heb je interesse in het maken van TV, Radio en nieuws via de website, en vindt je het leuk om met een team van vrijwilligers op semi—professioneel niveau TV & Radio te maken? De omroep is op zoek naar: Presentatoren – Editors – Cameramensen – Verslaggevers – Technici – Redacteuren.  

Meer Vandaag bestaat uit een team van heel enthousiaste en gedreven vrijwilligers, die samen de nieuwsvoorziening voor de gemeente Meerssen verzorgen, via TV, radio en digitale media. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, stuur bij interesse een mailtje naar vacature@meervandaag.nl

Lees vorig bericht

Voorlichtingsavond in Meerssen over protestactie Tihange

Lees volgend bericht

SV Meerssen kampioen