SV Meerssen kampioen

Na zelf met 1-4 gewonnen te hebben bij VV Schaesberg en een 2-2 gelijkspel bij de wedstrijd Geldrop-Wittenhorst, is SV Meerssen kampioen van de eerste klasse D geworden. Het was nog spannend aan het einde van de wedstrijd bij Geldrop. Meerssen was al klaar en Wittenhorst stond nog met 0-2 voor. Maar in de laatste drie minuten wist Geldrop twee keer te scoren en werd het 2-2. SV Meerssen speelt het volgend seizoen in de Hoofdklasse.

Intocht Kampioenen
Nadat de spelers, elftabegeleiding en trainers aangekomen waren in Meerssen hebben zij een rondrit, op de carnavalswagen van Sjots en Sjeif, gemaakt door Meerssen. De intocht eindigde bij sportpark Marsana waar de kampioenen werden opgewacht door de trouwe supporters en de burgemeester. Tot laat in de avond is er gefeest op het kampioenschap in 1D.

Lees vorig bericht

Meer Vandaag zoekt jou!

Lees volgend bericht

Lintjesregen 2017