Gedecoreerden gemeente Meerssen gefeliciteerd

Op Koningsdag heeft het gemeentebestuur alle gedecoreerden binnen de gemeente geëerd met een speciale bijeenkomst. Deze bijeenkomst werd gehouden in de Tiendschuur van Kasteel Vliek in Ulestraten. 

Bijzondere woorden
Zo werden de gedecoreerden die tussen Koningsdag 2016 en Koningsdag 2017 een lintje hebben gekregen, toegesproken door burgemeester Clermonts. Hierbij onderstreepte de burgemeester het belang van mensen die zich inzetten in de gemeenschap en daarvoor een lintje hebben mogen ontvangen.

Traditie
Hay Dolmans sprak namens de nieuwe gedecoreerden de zaal toe. Na het Wilhelmus, het Limburgs Volkslied en een toost op de koning was het tijd om informeel bij elkaar te zijn. Burgemeester Clermonts blikt tevreden terug op de bijeenkomst en wil er een traditie van maken. De muzikale omlijsting was in handen van harmonie St. Caecilia uit Geulle.

Lees vorig bericht

Presentatie 6de dialec-gedichtebundel

Lees volgend bericht

26-jarige man komt om het leven bij ongeluk A79