Scouting Geulle organiseerde Dodenherdenking

Scouting Geulle zorgde voor een perfecte 1e ceremonie dodenherdenking 4 mei 2017 bij het Heilig Hartbeeld Geulle, alwaar de scouts zelf een vlaggenmast opgebouwd hadden om vervolgens de Nederlandse driekleur te kunnen hijsen in top, zoals het hoort en dan weer te strijken naar halfstok.

Een goede strakke organisatie welke indruk maakte bij de vele toeschouwers, die ondanks andere herdenkingen, op het onvermijdelijke zelfde tijdstip binnen de gemeente Meerssen en de late bekendmaking,  toch een respectvolle dodenherdenking mochten meemaken in Geulle.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Alle leeftijdsgroepen van de scouts droegen hun steentje bij en kwamen apart naar voren om hun “scout-belofte” met scoutgroet te doen. Een goede uitleg bij het begin door scout Miriam, daarna een  mooi gedicht, 2 minuten absolute stilte om precies 20.00 uur en ten slotte  een afsluitend dankwoord van de voorzitster welk met spontaan applaus beantwoord werd door de ruim aanwezige Geulse inwoners. Een dikke pluim voor Scouting Geulle.

Lees vorig bericht

26-jarige man komt om het leven bij ongeluk A79

Lees volgend bericht

Doden herdacht door twee minuten stilte