SV Meerssen pakt uit tegen De Valk

SV Meerssen won de eerste wedstrijd na het kampioenschap met 6-1.

Bovenliggende partij
Binnen een halve minuut was het bijna raak, een omhaal van Lloyd Borgers verdwijnt in de handen van de doelman van De Valk. Ruud van Kempen bereikt na een kwartier wedstrijd Richard Hannon op rechts. Hannon snelt richting doel en verschalkt de doelman met een schuiver 1 – 0. Vijf minuten later vindt Lloyd Borgers het net als hij zijn voet tegen een voorzet van rechts hoeft te zetten 2 – 0. Af en toe kruipt De Valk uit haar schulp zoals in de 32e minuut als een schot net over het Meerssen doel gaat.  Een strafschop vanwege een handsbal wordt in de 42e minuut door Lloyd Borgers in de 3 – 0 omgezet.

Een tegendoelpunt
In de 59e minuut haalt Richard Hannon de achterlijn, legt de bal terug op Dogan Golpek, die raak schiet 4 – 0. In die zelfde minuut verricht Lennart Quaden de redding van de dag, als hij een vrije bal, ingeschoten van 10 meter, tot hoekschop verwerkt. Dennis Boonen scoort uit deze hoekschop de 4 – 1. In de 64e minuut maakt Dogan Golpek de 5 – 1. Het slotakkoord wordt 5 minuten voor tijd gezet door Jordie van der Schoot als hij door Dogan Golpek van rechts wordt bediend 6 – 1.

Lees vorig bericht

Impressie Dodenherdenking en het adopteren van een oorlogsgraf

Lees volgend bericht

Dunatos nieuws