Raad van State: beroep tegen Centrumplan Bunde ongegrond

Het beroep van de ondernemers uit Bunde tegen het Centrumplan Bunde waarin onder andere wordt voorzien in de komst van Jan Linders, is door de Raad van State ongegrond verklaard. Door middel van dit beroep hoopten ze de komst van een nieuwe supermarkt te voorkomen. In oktober 2016 heeft de gemeenteraad het plan ” Sint Agnesplein – Pletsstraat” goedgekeurd waarna enkele ondernemers vreesden voor een terugloop van hun klantenaanbod.

Start
Nu de de weg vrij is gemaakt voor de uitvoering van het plan, zal al snel worden begonnen met de werkzaamheden, aldus verantwoordelijk wethouder Houben. Er zijn overigens al voorbereidingen getroffen. Zo zijn de appertementen aan het Agnesplein al enige tijd niet meer bewoond.
Zo komt er dus een full-service supermarkt, een gezondheidscentrum, meer dan 100 parkeerplaatsen en een waterpartij dwars over het Agnesplein.

Meer over dit onderwerp op Meer TV in Meer Actueel vanaf zondag 14 mei.

Lees vorig bericht

Alle kernen krijgen 10.000 euro van gemeente

Lees volgend bericht

Jubileumlogo Geulmennekes onthuld