Vrouwenvereniging ZijActief Moorveld

 “Vrouw sta in uw kracht”, een presentatie door Marie-Thérèse Olaerts op dinsdag 9 mei. Wat hadden we een geweldige avond. Op een open, spontane manier, doorspekt met heel veel humor, legde Mevr. Olaerts de vinger op meer dan één zere plek. Veel herkenning en nog meer geschaterlach waren het resultaat! Tijdens deze bijeenkomst namen we ook officieel afscheid van oud-voorzitter Beppie Budé. Het dankwoord door de huidige voorzitter Tiny Rings werd natuurlijk onderstreept met een mooi boeket bloemen.

Zaterdag 20 mei – Limburgse Vrouwendag Forum Roermond
De vrouw van nu en haar uitdagingen
Op zaterdagmiddag 20 mei 2017 is er een bijeenkomst voor vrouwen met workshops over financiën, pensioen, balans werk en privé, vrouwen vroeger en nu en seksuele levenservaringen.

Aanmelden vóór 15 mei bij Zijactief@zijactieflimburg.nl of via telefoonnummer 0475 38 17 81 o.v.v. aanmelding 20 mei, naam, organisatie, e-mailadres en tevens de 1e en 2e keuze van de workshop. De workshops zijn: 1. Op reis in pensioenland, 2. Het verhogen van het financiële bewustzijn als steun in de rug, 3. Seks is van alle tijden, 4. Balans werk/privé in combinatie met mantelzorg, 5. De vrouw vroeger en nu.

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.
Voor meer informatie zie: http://www.zijactieflimburg.nl

Dinsdag 30 mei – Wandeling met boerenkoffietafel
Op dinsdag 30 mei sluit ZijActief Moorveld haar voorjaarsprogramma af met een wandeling door de omgeving van Geulle onder leiding van Rikkie Notten. De wandelaars vertrekken om 15.00 uur aan de kerk te Waalsen. Aansluitend genieten we van een boerenkoffietafel in De Kollekamp. Niet- wandelaars zijn hierbij ook van harte welkom en worden om 17.00 uur verwacht. De eigen bijdrage is € 5,00 p.p.

Aanmelden kan tot uiterlijk 20 mei bij Marga Ghijsen, Eijkskensweg 39 te Geulle, telefoon 3646432. Bij aanmelding s.v.p. ook de eigen bijdrage voldoen en duidelijk aangeven of je meewandelt.

Donderdag 8 juni – Kringbezinningsdag Rolduc op 8 juni 2017
Wij nodigen alle leden van de afdelingen van ZijActief Kring Zuidoost uit voor de tweejaarlijkse bezinningsdag die dit jaar wordt gehouden te Rolduc op donderdag 8 juni a.s. van 10.00-16.00 uur.

De kosten voor deze Kringbezinningsdag inclusief lunch bedragen € 20,00 p.p. excl. eventuele carpoolkosten.

De leden van ZijActief Moorveld kunnen zich tot uiterlijk 26 mei aanmelden bij Mariet Kerckhoffs, email gwj.kerckhoffs@ziggo.nl., 06 4187 7046. Ook voor vragen kunnen jullie bij haar terecht.

Lees vorig bericht

Fanfare St. Martinus huldigt gedecoreerden

Lees volgend bericht

Alle kernen krijgen 10.000 euro van gemeente