BC Kimbria zoekt dringend nieuwe leden die willen basketballen in een rolstoel

Een van de meest leuke en spectaculaire sporten voor mensen met een fysieke beperking is ongetwijfeld rolstoelbasketbal. BC Kimbria draagt deze sport een warm hart toe en heeft de faciliteiten in huis om zowel jongeren als volwassenen in teamverband te laten trainen en spelen. Daarbij is zowel het sportieve element als het sociale gebeuren binnen de club van belang.

Dringend nieuwe leden nodig
Momenteel zijn we dringend op zoek naar nieuwe leden. Zowel de basis van het jeugd- als het volwassenen team is te smal en we moeten de komende maanden nieuwe leden werven om het levensvatbaar te houden.

Neem een kijkje
Kom een aantal keren gratis en vrijblijvend proberen of basketbal in een rolstoel bij je past. Voor meer informatie verwijzen we naar de website www.kimbria.nl, onze Facebook pagina https://www.facebook.com/RolstoelbasketbalLimburg en de flyer “Rolstoelbasketbal Maastricht Durf jij het aan”.

Lees vorig bericht

Gouden schoenen uitgereikt

Lees volgend bericht

B&W sluit aan bij mensenketting tegen Tihange