Geslaagd middagconcert Leerlingenorkest

Geslaagd kijken we terug naar de muzikale samenwerking tussen het leerlingenorkest van Harmonie St. Caecilia Geulle en het jeugdorkest van T.O.G. Welten uit Heerlen op zondag 7 mei. De centrale ruimte van Verzorgingshuis Avé Maria zat goed vol en na een eerste en enige gezamenlijke repetitie net van tevoren liet het gelegenheidsorkest haar goede muzikale kunnen horen. De energiekheid en gedrevenheid was bewonderenswaardig wat leidde tot plezierige uitvoeringen van onder meer de stukken “Shut up and dance with me” en “Give me some groove”. Dirigent Bart Van den Hof kan met tevredenheid terugkijken.

Op deze plaats willen we alle muzikanten en dirigent complimenteren voor hun prestatie. Dank aan iedereen die vrijwillig een steentje heeft bijgedragen aan de organisatie van dit concert. Speciaal woord van dank voor verzorgingshuis Avé Maria en haar vrijwilligers. Graag tot een volgende keer!

Lees vorig bericht

Gouden schoenen uitgereikt

Lees volgend bericht

B&W sluit aan bij mensenketting tegen Tihange