SV Meerssen wint met ruime cijfers

SV Meerssen heeft de laatste wedstrijd bij Minor gewonnen met 6-1. De eerste 20 minuten worden gekenmerkt door veel balbezit van Meerssen zonder tot kansen te komen. In de 21e minuut plaatst Dogan Golpek de bal naar Richard Hannon.  Deze bedient George Simon op maat waardoor deze de bal in doel kan lopen 0 – 1. In de 23e en 24e minuut zijn er 4 hoekschoppen op rij voor Meerssen. De vierde hoekschop levert de 0 – 2 op als Lloyd Borgers in tweede instantie raak schiet.


Meerssen scoort verder
De pauze is nog geen halve minuut voorbij als Ruud van Kempen in de diepte Lloyd Borgers bereikt. Deze buigt de bal over de doelman in het doel 0 – 3. Bij het 4e doelpunt  halverwege de 2e helft is Jordie Golpek niet zelfzuchtig en stelt Jasper Kuijs in staat om zijn eerste doelpunt van het seizoen te scoren 0 – 4. Jordie van der Schoot komt na 80 minuten alleen voor de doelman en schiet via de verste paal raak 0 – 5. Het halve dozijn wordt in de 87e minuut volgemaakt. Jeroen Kuijs wil niet achter blijven bij zijn tweelingbroer en produceert ook zijn eerste competitiedoelpunt  0 – 6. Op de valreep redt Minor de eer via Raymond Buijs. Hij scoort de 1 – 6. De scheidsrechter fluit voor het eindsignaal en hoeft er niet meer afgetrapt te worden.

Op vrijdag 26 mei vindt in de kantine van SV Meerssen de kampioensreceptie plaats.

Lees vorig bericht

Gouden schoenen uitgereikt

Lees volgend bericht

B&W sluit aan bij mensenketting tegen Tihange