Gemist Meer/Actueel 21 mei: Ongeval in Rothem – Vrijwilligers tekort bij brandweer- Nieuwe luchtvaart maatschappij op MAA

Meer/Actueel zondag 21 mei 2017 met o.a. :

Ongeval in Rothem
Op de Klinkenberg in Rothem zijn zaterdagmiddag 4 auto’s betrokken bij een ongeval. De bestuurder van een mini-cooper heeft door een botsing schade veroorzaakt aan diverse andere auto’s. Er zijn geen gewonden gevallen. En één van de betrokkenen vertelt voor onze camera wat hij gezien heeft.

Wervingsdag brandweer
De vrijwillige brandweer van Meerssen is dringend op zoek naar vrijwilligers. Zij doen dit omdat er een tekort aan vrijwilligers aan het ontstaan is, waardoor er in de toekomst te weinig bemanning is op de brandweerauto’s. Om in contact te komen met geïnteresseerden heeft de brandweer op het terrein van de brandweerkazerne een wervingsdag georganiseerd.

Nieuwe luchtvaartmaatschappij op MAA
Nieuwe luchtvaartmaatschappij Maastricht Aachen Airport heeft er vanaf nu een nieuwe luchtvaartmaatschappij bij. Afgelopen zaterdag is er voor het eerst een boeing 737 geland van de Duitse luchtvaartmaatschappij Germania. Germania maakt het mogelijk om vanaf vliegveld Beek van en naar het spaanse eiland Mallorca te vliegen.

Opening Vereniging Zwembad Meerssen
Zwembad de parel opent vanaf 4 juni, Pinksterzondag, officieel haar deuren. De officiële opening wordt gehouden op zondag 11 juni en het zwembad heet dan officieel Vereniging Zwembad Meerssen.

Vrijwilligersdag
En over vrijwilligers gesproken, de gemeente Meerssen wil haar vrijwilligers voorbereiden op het vrijwilligerswerk anno nu. Daarom organiseert de gemeente komende zaterdag een vrijwilligersdag.

Doe- en kijkdag
De bibliotheek van Meerssen heeft zaterdag een doe- en kijkdag gehouden, genaamd mad science. Tijdens deze dag zijn de wonderen van techniek en wetenschap getoond.
Gepresenteert door: Rachelle Bouvrie

 

Lees vorig bericht

V.V. RVU gedegradeerd na 5-0 nederlaag

Lees volgend bericht

Flores de Mayo weer gevierd