BC Dunatos nieuws

Trainingen tot de zomerstop
Op de maandagen is er 1 zaaldeel beschikbaar van 18;00 tot 22;30 uur. Op de woensdagen en vrijdagen zijn de reguliere trainingen. In de maand juni wordt er getraind met de nieuwe selecties van het seizoen 2017-2018. Vrijdag 30 juni is de laatste trainingsavond voor de zomerstop.

Jubileum
Afgelopen zaterdag hebben we ons 35-jarig jubileum gevierd en wat was het een topdag!. Toptrainers trainden de jongste jeugdleden nadat alle deelnemers ‘the American way’ de zaal hadden betreden. Spotlights, laserlicht en stampende beats begeleidden de jongsten tijdens hun entree.

Bij het mix toernooi streden meer dan 50 sportievelingen van 14 t.m. 60+ voor de eer. Hier was weer het echte Dunatos zichtbaar, waarbij oud en jong gelijkwaardig met elkaar omgaan, sporten en plezier beleven.

Na het toernooi was het tijd voor de Legends wedstrijden, waarbij oud-spelers, sinds lange tijd de basketbal-kleding uit de kast hadden gehaald om nog een keer de sportieve strijd aan te gaan tegen de eerste teams van de dames en de heren van dit moment. Zelfs oprichtster Vicky Verstappen speelde mee alsof de tijd 30 jaar heeft stil gestaan.

Na deze hoogtepunten waren Sjef-kok  en zijn broers en de rest van de familie klaar voor de barbecue. In een heerlijk zonnetje zat het terras vol met zo’n 160 hongerige sporters en supporters, die in een paar uurtjes tijd naar volle tevredenheid werden voorzien van heerlijk vlees en handmade salades. Klaar voor de volgende fase.

De laatste fase was een gezellige feestavond met een DJ in topvorm. Nadat de weursjkes en de sjpieze waren gezakt begon de dansvloer vol te lopen en nadat deze eenmaal gevuld was, is deze tot het laatste moment vol geweest. Even voor drieen was het dan toch tijd om het jubileumfeest af te sluiten. Op naar de 40 jaar…Still going strong!

Tombola
Tijdens de feestavond zijn 18 prijzen verloot bij de tombola. De meeste prijzen zijn al afgehaald, maar van drie stuks is de winnaar nog niet bekend. namelijk:
937 – groen
795 – blauw
765 – blauw

Prijswinnaars kunnen zich melden per mail:  prcommissie@bcdunatos.club

Dank aan iedereen die lootjes heeft gekocht.

Lid worden
In de maand juni wordt er getraind met de selecties van het nieuwe seizoen. Een perfect moment om kennis te maken met de basketbalsport en BC Dunatos in het bijzonder. Lijkt basketbal jou ook een te gekke sport? Twijfel niet en meld je aan. Je mag dan twee weken gratis meetrainen. Van acht jaar tot 40+ is men actief bij onze vereniging, dus val je in deze groep, dan ben je van harte welkom!

Mail Peter Jongen voor meer informatie over het lidmaatschap en de mogelijkheden om gratis mee te trainen. ledenadministratie@bcdunatos.club.

Vriend van Dunatos
Onze club is op zoek naar begunstigers die ‘Vriend van Dunatos’ willen worden. Met een bijdrage van 25, 50 of 100 euro wordt het basketbal in Meerssen gesteund en staan de namen van alle begunstigers een jaar lang op ‘The Wall of Friends’ in de kantine van de sporthal.

Draag BC Dunatos ook een warm hart toe en geef onze vereniging een extra steuntje in de rug. Schroom niet en neem contact op met Paul Theunissen via theunissenp@gmail.com

Website
Het adres van onze website is: www.bcdunatos.club

Lees vorig bericht

Muzikale middag Zonnebloem Meerssen

Lees volgend bericht

Judoclub Bunde nieuws