RVU E1 kampioen

Met een harde wind over de lengte van het veld en met een F bal (???) spelen we vandaag tegen Amie. De spelers weten dat ze kampioen kunnen worden als ze uit de laatste 2 wedstrijden 4 punten halen!

Als er vandaag gewonnen wordt, dan zijn ze aardig op weg. Het is aan het spel te merken dat ze zenuwachtig zijn, lijkt wel Feyenoord vorige week! Toch is RVU de bovenliggende partij. We krijgen kansen, maar de uitstekende goalie van Amby houdt zijn doel schoon. Later horen we dat hij volgend jaar bij MVV gaat keepen. Even voor rust is Micha alert en tikt een pass van Tom keurig binnen, 0 – 1, tevens ruststand.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Halverwege de tweede helft is het weer Micha die alert is. Hij profiteert van een misverstand tussen verdediger en uitgekomen keeper, 0 – 2. RVU consolideert deze voorsprong en wint met 0 – 2. Later horen we dat de concurrent gelijk heeft gespeeld en kunnen we ons opmaken voor het kampioensfeest volgende week!

Lees vorig bericht

Judoclub Bunde nieuws

Lees volgend bericht

Overspannen bouwmarkt oorzaak extra geld voor gymzaal