Benefiet Avond 26 mei a.s. voor het goede doel!

 
Op vrijdag 26 mei aanstaande zal Stichting Veul Diech Good uit Bunde een benefiet avond houden voor het goede doel.

De Stichting is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk, die de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status heeft. Hun doelgroep woont in Zuid-Limburg, leeft op of onder de armoedegrens en/of is ziek, chronisch ziek c.q. gehandicapt. De stichting is afhankelijk van subsidies, donaties, sponsoren en giften.

Dankzij haar subsidiegevers, sponsoren en donateurs heeft de stichting in 2016 onder andere hulp kunnen bieden bij het uitvoeren van diensten, 130 kerstpakketten kunnen bezorgen, gratis kerstbomen kunnen verdelen, witgoed kunnen verstrekken aan mensen die onder het minimum zitten, hulpverlening kunnen bieden bij problematiek omtrent wet- en regelgeving/uitkeringen, een bouwproject opgezet voor een ziek kind, artikelen voor primaire levensbehoeften verstrekt enzovoorts. U vindt meer informatie op hun website: https://www.stichtingveuldiechgood.nl

Op vrijdag 26 mei zal de stichting geld inzamelen, door middel van een benefietavond en een loterij met voor méér dan 1000 euro aan mooie prijzen. De lootjes kosten 1 euro.

De volgende artiesten zullen voor u optreden: Rebecca Schouw (van Popstars), Frans Theunisz, Eric Ghelen, Mr. Loco Loco (Jerôme Gelissen), Ricky Lee en DJ Fer Bronckers. Iedereen werkt belangeloos mee aan deze avond en de opbrengst gaat naar het goede doel.

De kaarten aan de kassa kosten € 7,50 (incl. 1 consumptie).
Locatie: Zalencentrum de Auw Kerk, Burchtstraat 2, 6241 CR te Bunde.
Aanvang: 20.00 uur, het eind van de avond is voorzien om 01.00 uur.

Nelson Mandela:
‘Wat telt in het leven is niet puur het feit dat we geleefd hebben. Het verschil dat we maken in de levens van anderen bepaalt hoe betekenisvol het leven is dat wij leiden.’

Lees vorig bericht

Fancy fair Ut Zunneke

Lees volgend bericht

Jonkheid brengt Mei-den naar de markt