Meer/Actueel 28 mei: Satanistische leuzen in Meerssen – Overspannen bouwmarkt oorzaak extra kosten Gymzaal – Liberty Tour door Meerssen

Meer/Actueel zondag 28 mei 2017 met o.a. :

Satanistische leuzen in Meerssen
Hakenkruizen, satantekens en andere leuzen, dit vond de heer Rijssen op de dag voor dodenherdenking, in zijn schuur aan de Kuileneindestraat.

Extra kosten gymzaal Ulestraten veroorzaakt door overspannen bouwmarkt
Een overspannen bouwmarkt in 2016 is de oorzaak van de onvoorziene prijsstijging van €185.000,- van de gymzaal in Ulestraten, dat laat wethouder Houben weten in een reactie. Het raadsvoorstel om de nieuwe gymzaal te bouwen werd in mei vorig jaar goedgekeurd door de gemeenteraad, zonder de extra kosten van €185.000,-.

Liberty Tour voor het eerst door Meerssen
Voor het vierde jaar op rij organiseert Liberty Maastricht, de Libertytour. Deze tour is een eerbetoon aan de mensen die voor onze vrijheid hebben gestreden. Dit jaar kwam de Libertytour voor het eerst ook door Meerssen.

Binnenhalen Mei-den en Bartholomeusmarkt
Traditiegetrouw vond dit jaar op hemelvaartsdag de Bartholomeus- markt weer plaats. Met 350 stands en meer dan 20.000 bezoekers werd dankzij het zonnige weer de bartholomeusmarkt een succes, aldus de organisatie. De dag van tevoren heeft de Jonkheid van Meerssen de mei-den gekapt en in een kleurige stoet naar Meerssen gebracht. Op het einde van de dag is de Mei-den opgezet door o.a schutterij St. Remigius.

30 Bernhard honden op camping in Meerssen
30 honden op camping Bos en Geul in Meerssen, afkomstig uit verschillende Europese landen. Niet om te worden uitgelaten, maar om te worden gekeurd.

 

Lees vorig bericht

Kampioen SV Meerssen hield receptie

Lees volgend bericht

Schuur beklad met hakenkruizen, satanstekens en andere leuzen