Opnieuw hakenkruis aangetroffen nu in Rothem

In Rothem, op de kruising van de Oliebergweg en de Heideweg is een metersgroot hakenkruis aangetroffen op het wegdek. Volgens 1Limburg is het woensdagmorgen ontdekt door voorbijgangers. Het is lastig te verwijderen omdat het Hakenkruis met olie over het wegdek is gegoten en daarna is aangestoken.

Hangplek
Onlangs heeft de gemeente een bankje ter plaatse voor voorbijgaande fietsers en wandelaars opgeknapt en tevens een schuilhokje geplaatst. Sindsdien is het een hangplek geworden voor jongeren.

Hakenkruizen Meerssen
In Meerssen zijn bij een inwoner aan de Kuileneindestraat in een stal recentelijk ook hakenkruizen aangetroffen (zie Meeractueel week 21). Of er tussen beide voorvallen een verband is, is niet bekend.

Lees vorig bericht

Pinkster-wielerweekend in Meerssen en Geulle

Lees volgend bericht

Welke ondernemers en andere organisaties willen deelnemen aan de Duurzaamheidsdag in Meerssen?