BS kinderen actief met verfspuitbus

Kunstenaar Marcus Debie heeft een graffiti workshop voor de kinderen van groep 8 van BS Op ’t Hwagveld en BS de Gansbeek gehouden. De workshop vond plaats in de locatie Proost de Beaufortstraat.

Bewust maken graffiti
De gemeente wil met deze workshop de kinderen bewust maken van het feit dat graffiti als ‘kunst van de straat’ kan worden ingezet om onder andere tunnels en bruggen te voorzien van fraaie muurschilderingen.

Angela-tunnel
De aanleiding voor de workshop is: dat de Angela-tunnel in Meerssen deze zomer wordt voorzien van graffiti. Hierbij is een rol weggelegd voor de Meerssense basisschooljeugd en een aantal 12+ jongeren. Zij gaan meedenken over het ontwerp en krijgen de kans om samen met kunstenaar Marcus Debie een graffitikunstwerk te maken op de wanden van de tunnel.

Lees vorig bericht

BS kinderen actief met verfspuitbus

Lees volgend bericht

Opnieuw hakenkruis aangetroffen nu in Rothem

BS kinderen actief met verfspuitbus

Kunstenaar Marcus Debie heeft een graffiti workshop voor de kinderen van groep 8 van BS Op ’t Hwagveld en BS de Gansbeek gehouden. De workshop vond plaats in de locatie Proost de Beaufortstraat.

Bewust maken graffiti
De gemeente wil met deze workshop de kinderen bewust maken van het feit dat graffiti als ‘kunst van de straat’ kan worden ingezet om onder andere tunnels en bruggen te voorzien van fraaie muurschilderingen.

Angela-tunnel
De aanleiding voor de workshop is: dat de Angela-tunnel in Meerssen deze zomer wordt voorzien van graffiti. Hierbij is een rol weggelegd voor de Meerssense basisschooljeugd en een aantal 12+ jongeren. Zij gaan meedenken over het ontwerp en krijgen de kans om samen met kunstenaar Marcus Debie een graffitikunstwerk te maken op de wanden van de tunnel.

Lees vorig bericht

Welke ondernemers en andere organisaties willen deelnemen aan de Duurzaamheidsdag in Meerssen?

Lees volgend bericht

BS kinderen actief met verfspuitbus