De dag van de Duurzaamheid

Op 10 oktober is de nationale Dag van de Duurzaamheid. Al een aantal jaren wordt in dat kader een Duurzaam Meerssen Dag georganiseerd door Stichting Duurzaam Meerssen. Dit jaar is die dag op zondag 5 november 2017.

Het doel van die dag is om organisaties, bedrijven en personen die hun hart sneller gaat kloppen van duurzaamheid met elkaar én met het publiek in contact te brengen. Door uitwisselen van kennis, informatie en van ideeën willen we eenieder stimuleren om in zijn/haar dagelijkse bezigheden duurzamer (in de volle breedte) te handelen met het uiteindelijk doel een duurzamere wereld, een duurzaam Meerssen te krijgen.

De locatie is dit jaar Zalencentrum (gemeenschapshuis) de Auw Kerk, Burchtstraat 2, 6241 CR Bunde. De toegang voor het publiek is gratis.

Er zijn stands (binnen en eventueel buiten) van verschillende afmetingen beschikbaar.

Wilt u deze gelegenheid gebruiken om de duurzaamheid van uw organisatie, van uw product onder de aandacht te brengen, meldt u dan aan voor een stand. Dit kan door een mail te sturen naar duurzaamheidsdag@gmail.com o.v.v. uw naam, het bedrijf/de organisatie en een telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) waar we u kunnen bereiken.

Voor de meest actuele en verdere achtergrondinformatie verwijzen wij u graag naar de website van de Stichting Duurzaam Meerssen

Werkgroep Duurzaam Meerssen Dag

Lees vorig bericht

Muzikale middag Zonnebloem Meerssen

Lees volgend bericht

Gestolen kunstwerk wordt wellicht vervangen

Welke ondernemers en andere organisaties willen deelnemen aan de Duurzaamheidsdag in Meerssen?

Op 10 oktober is de nationale Dag van de Duurzaamheid. Al een aantal jaren wordt in dat kader een Duurzaam Meerssen Dag georganiseerd door Stichting Duurzaam Meerssen. Dit jaar is die dag op zondag 5 november 2017.

Het doel van die dag is om organisaties, bedrijven en personen die hun hart sneller gaat kloppen van duurzaamheid met elkaar én met het publiek in contact te brengen. Door uitwisselen van kennis, informatie en van ideeën willen we eenieder stimuleren om in zijn/haar dagelijkse bezigheden duurzamer (in de volle breedte) te handelen met het uiteindelijk doel een duurzamere wereld, een duurzaam Meerssen te krijgen.

De locatie is dit jaar Zalencentrum (gemeenschapshuis) de Auw Kerk, Burchtstraat 2, 6241 CR Bunde. De toegang voor het publiek is gratis.

Er zijn stands (binnen en eventueel buiten) van verschillende afmetingen beschikbaar.

Wilt u deze gelegenheid gebruiken om de duurzaamheid van uw organisatie, van uw product onder de aandacht te brengen, meldt u dan aan voor een stand. Dit kan door een mail te sturen naar duurzaamheidsdag@gmail.com o.v.v. uw naam, het bedrijf/de organisatie en een telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) waar we u kunnen bereiken.

Voor de meest actuele en verdere achtergrondinformatie verwijzen wij u graag naar de website van de Stichting Duurzaam Meerssen

Werkgroep Duurzaam Meerssen Dag

Lees vorig bericht

Opnieuw hakenkruis aangetroffen nu in Rothem

Lees volgend bericht

BS kinderen actief met verfspuitbus