14 juni is het Buitenspeeldag in Meerssen

Meerssen – Op woensdag 14 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen bij u in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 100.000 kinderen tijdens deze 10e editie onbezorgd kunnen spelen.

Ook in Meerssen is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Die dag wordt op speelveld ’t Pleintsje en in de Pastoor Joannus Moreesstraat een gave activiteit georganiseerd zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk!

Voor alle kinderen van Meerssen zijn er allerlei leuke spellen te doen. Entree is gratis!  We starten om 13.30 uur en gaan door tot ca 16.30. Kom allen Buitenspelen!

Vrijwilligers gezocht
De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers om de activiteiten tijdens de Buitenspeeldag te ondersteunen. Helpt u mee om de Buitenspeeldag tot een groot succes te maken? Meld u dan aan bij een van de organisatoren: Remy van den Bogaert: 06-15926839

Voor meer informatie kunt u terecht op www.jantjebeton.nl/buitenspeeldag.

event-informatie:
Event: Buitenspeeldag
Doelgroep:kinderen
Datum:14 juni 2017
Tijd:13.30-16.30 uur
Lokatie:Pastoor Joannus Moreesstraat, Meerssen
Kosten:gratis
Inschrijven:nvt
Telefoon:0654670689

Lees vorig bericht

Op dit moment is het weer mogelijk om te kijken naar onze nieuwskrant (kabelkrant), de storingen zijn verholpen

Lees volgend bericht

Opnieuw hakenkruis aangetroffen nu in Rothem