Nieuws van de IVN Jeugdgroep.

Op zaterdag 10 juni 2017 gaat de IVN Jeugdgroep het jaarlijkse uitstapje maken. Wij vertrekken vanaf de Proostenkelder in Meerssen om 9.30 uur.

Zorg dat je op tijd bent!
Wij duiken het verleden in en gaan de Vuursteen mijn in Rijckholt bezoeken.Het is echt razend interessant om te zien en te beleven hoe de mensen in het verre verleden leefden en werkten. Dit moet je een keer zien en beleven. Eenmaal weer buiten begint de verkenning van het prachtige Savelsbos, waar volop gelegenheid is om te spelen en te klauteren. Wij gaan ook nog kijken naar de geheimzinnige Henquet put. Tussendoor gaan wij gezellig picknicken in de vrije natuur. Susanne heeft lekkere broodjes gemaakt, je hoeft dus zelf geen eten mee te nemen. Wel een goed humeur!

Tussen 15.00 en 15.30 uur zijn wij terug  bij de Proostenkelder in Meerssen.

Tot zaterdag 10 juni!

Als je nog niet bent aangemeld dan kan je dit als nog doen.

Dit wordt een cool en heel interessant uitstapje dat staat vast!

Met deze bijeenkomst sluiten wij met de IVN Jeugdgroep een goed jaar af. Dit is onze laatste keer Jeugdgroep voor de grote vakantie.

Op 9 september 2017 gaan wij met volle energie aan ons nieuwe programma beginnen. Het Programma 2017-2018 ligt dan weer voor jullie klaar.

Onze Jeugdleden, maar ook nieuwe leden, zijn dan weer van harte welkom!
Informatie: Jeanne lam 043-3649012 thijslam@hetnet.nl

Marie-José Steyns 045-4041639   josésteijns@ziggo.nl en op de Websites van IVN Ulestraten  ivn.nl/afdeling/ulestraten  en IVN Meerssen. ivn.nl/afdeling/meerssen

Overige teamleden: Geert Hovens, Will Voncken, Leo Kurvers en Susanne van de Berg, Sjef Smeets en Cheyenne Bex.

Lees vorig bericht

Op dit moment is het weer mogelijk om te kijken naar onze nieuwskrant (kabelkrant), de storingen zijn verholpen

Lees volgend bericht

Opnieuw hakenkruis aangetroffen nu in Rothem