Jean Lemmens uit Geulle Koninklijk onderscheiden

Tijdens de receptie ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van het Gäöls Mannenkoor ontving de heer Jean Lemmens uit handen van burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz een Koninklijke Onderscheiding. Hij is gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Gäöls Mannenkoor
Jean Lemmens is in 1992 betrokken bij de oprichting. Gaandeweg ontwikkelde het koor zich van een plaatselijk mannenkoor tot een koor met internationale betrekkingen. Het koor geeft diverse concerten per jaar. Jean Lemmens zet zich met name in voor het werven van commissieleden en is actief als voorzitter van de commissie Kostuumwerving. Daarnaast is hij lid van de Commissie Vrienden van het GMK en lid van de Club van 100. Deze laatste zet zich in voor de werving van sponsors.

Organisator
Jean Lemmens is organisator van diverse concerten, zoals het Oranjeconcert, het kerstconcert, seniorenconcerten en (mede)organisator van concertreizen naar Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Hij draait bardiensten, zet zich in voor het maken van de programmaboekjes en verricht hand en spandiensten.

Harmonie Sint Caecilia en Toneelclub Geulle ‘62
Tevens is Jean Lemmens tot 2012 jaren actief geweest bij Harmonie Sint Caecilia in Geulle. Hij begeleidde jeugdleden, was medeorganisator van de Oranjeconcerten en tevens spelend lid. Vanaf 1968 tot en met 1984 was Jean Lemmens actief als decorbouwer bij Toneelclub Geulle ’62 en speelde mee als acteur.

Velen kwamen feliciteren
Na het uitreiken van de Koninklijke onderscheiding, ging de receptie van het Gaols Mannenkoor verder en kwamen velen het jubilerend koor de hand drukken.

Lees vorig bericht

Jonkheid brengt Mei-den naar de markt

Lees volgend bericht

Personen aangehouden voor betreden zwembad Meerssen