Sjef Kerckhoffs nieuwe schutterskoning St. Remigius

Tijdens het jaarlijkse koningsvogelschieten van schutterij St. Remigius is Sjef Kerckhoffs voor de tweede keer Schutterskoning geworden. Na een spannende strijd schoot hij het laatste stukje vogel af. Daarna werd hij traditioneel om de schietboom gedragen door de leden van de schutterij. 

Dochter wordt koningin
Dochter Audrey staat haar vader Sjef terzijde als de nieuwe schutterskoningin. Fenne Mulders schoot het beste van de jeugd en is hierdoor de nieuwe jeugdkoningin van de schutterij.  Jan Lamers schoot het beste in de burgerschietwedstrijd en is gekroond tot burgerkoning. 
 

Lees vorig bericht

Gemist Meer/Actueel 4 juni: Levensgevaarlijke situatie in Meerssen-west – Hoe is het met Meerssen papier? – Hakenkruis in Meerssen

Lees volgend bericht

Here for Bier wint verenigingsschieten