20-jarige Meerssenaar aangehouden voor wapenbezit

De politie heeft dinsdagavond, aan de Heideweg in Rothem, rond half tien een 20-jarige inwoner van Meerssen aangehouden wegens verboden wapenbezit. Hij had een verboden mes en een niet van echt te onderscheiden neprevolver bij zich.

Jongeren Ontmoetingsplek
Getuigen hadden gezien dat de jongeman een vuurwapen bij zich had en dit aan andere jongeren bij de JOP had laten zien. Zij waarschuwde de politie. De man zat in een auto en werd aangehouden en ingesloten. Hij gaf de wapens zelf aan de agenten. In de loop van woensdag is de man in vrijheid gesteld. In het kader van een snelle afhandeling kreeg hij een schikkingsvoorstel van 600 euro. Bij betaling van deze boete kan hij verdere strafvervolging voorkomen.

Lees vorig bericht

20-jarige Meerssenaar aangehouden voor verboden wapenbezit

Lees volgend bericht

Koninklijke onderscheiding voor Jean Lemmens

20-jarige Meerssenaar aangehouden voor verboden wapenbezit

De politie heeft dinsdagavond, aan de Heideweg in Rothem, rond half tien een 20-jarige inwoner van Meerssen aangehouden wegens verboden wapenbezit. Hij had een verboden mes en een niet van echt te onderscheiden neprevolver bij zich.

Jongeren Ontmoetingsplek
Getuigen hadden gezien dat de jongeman een vuurwapen bij zich had en dit aan andere jongeren bij de JOP had laten zien. Zij waarschuwde de politie.  De man zat in een auto en werd aangehouden en ingesloten. Hij gaf de wapens zelf aan de agenten. In de loop van woensdag is de man in vrijheid gesteld.

Schikkingsvoorstel
In het kader van een snelle afhandeling  kreeg hij een schikkingsvoorstel van 600 euro. Bij betaling van deze boete kan hij verdere strafvervolging voorkomen.

Lees vorig bericht

Witte voetenactie van start

Lees volgend bericht

20-jarige Meerssenaar aangehouden voor wapenbezit