Buitenoefening EHBO-Meerssen-Bunde

Maandag 12 juni  a.s. organiseert de EHBOvereniging Meerssen-Bunde een grote buitenoefening in de speeltuin St. Joseph. Er zullen diverse  ongeval situaties met veel ‘slachtoffers’, nagebootst worden.

De EHBOleden kunnen dan hun kennis en vaardigheden tonen. Het werken in teamverband, handelen en behandelen van slachtoffers, diagnose stelling. Hoewel de speeltuin al in orde is, zijn er toch nog enkele klussen blijven liggen. Deze klussen lopen niet altijd naar tevredenheid af. Zo wordt een blik verf met een schroevendraaier opengemaakt,  staat er een wankele ladder om te gaan verven, timmer werk dat niet goed gaat, het eten en drinken brengen gaat scheef en een vrijwilliger die natuurlijk weer ‘alles beter weet’. Na afloop is er een nabespreking in ‘’de Stip’.
De EHBOleden worden verzocht om 19.30 uur aanwezig te zijn in ‘de Stip’. Mocht u, inwoner van de gemeente Meerssen, belangstelling hebben om deze buitenoefening bij te wonen, dat kan, kom dan gewoon even voor acht uur naar de speeltuin St. Joseph en bekijk hoe een en ander te werk gaat. En misschien hebt u daarna belangstelling om, juist ja, een EHBO cursus te volgen, welke in januari 2018 weer van start gaat.

Lees vorig bericht

Het laatste nieuws uit Meerssen te lezen via onze website www.meervandaag.nl

Lees volgend bericht

Seizoensexcursie Buitengoed Geul en Maas