Late avondwandeling op zoek naar vuurvliegjes

We gaan een avondwandeling maken. We vertrekken pas laat, om 21 uur, want we willen graag in het donker in het bos gaan wandelen. Als we geluk hebben, kunnen we vuurvliegjes zien. En wie weet wat we verder nog tegenkomen.

Algemene informatie
Maandag 19 juni 2017 – 21:00 Een nachtelijke boswandeling.
Vertrek van de wandeling bij: Hotel Brasserie de Brakke Berg.
Wofsdriesweg 10
6325 PM Geulhem

Extra Informatie: 
We vertrekken om 20:30 vanaf de parkeerplaats bij station Meerssen om zo mogelijk te carpoolen. De wandeling vertrekt vervolgens om 21 uur bij Hotel Brasserie de Brakke Berg in Geulhem.  Het wordt een wandeling van ongeveer 2,5 uur. Denk aan goed schoeisel.

Contactpersoon: Els en Wim Derks: 043 3643740

Lees vorig bericht

Het laatste nieuws uit Meerssen te lezen via onze website www.meervandaag.nl

Lees volgend bericht

Seizoensexcursie Buitengoed Geul en Maas