Jan Mans distantieert zich van uitspraken BRUG-M

Oud-burgemeester van Meerssen, Jan Mans, is verbaasd over de uitspraken van partij BRUG-M. In een berichtgeving op Meer Vandaag is te lezen dat de partij alles behalve te spreken is over de gang van zaken rondom de herindeling of fusie.

Reactie Mans
Mans laat in een reactie weten: ‘Tot mijn verbazing zie ik dat een politieke partij uit Meerssen die door mij uitgesproken zinnen gretig oppakt om het college van Burgemeester en Wethouders van Meerssen te hekelen. Er wordt zelfs gesproken van een “ gênante vertoning” waarbij mijn woorden als ondersteuning van die tekst gebruikt worden. Ik neem uitdrukkelijk afstand van deze bewoordingen’.

Juiste zaak
Mans acht het een juiste zaak, dat er na een debat in de gemeenteraad, besloten is om een onderzoek te starten ‘Voordat je tot verdergaande besluitvorming kunt overgaan zullen er eerst feiten op tafel moeten komen. Daartoe wordt onderzoek verricht. Mede aan de hand van de uitkomsten van dat onderzoek zal er weer en debat in de raad plaats vinden. Zo gaat het.En zo hoort het. Daar is volstrekt niets genants aan te ontdekken.’ aldus Mans.

Lees vorig bericht

PGM wil geen verbod op confetti, strooigoed en slingers

Lees volgend bericht

Geen treinen tussen Meerssen en Valkenburg