Vrijwilliger van het jaar uitgeroepen

Tijdens de samen-doen vrijwilligersdag van de gemeente Meerssen zijn de vrijwilliger, vrijwilligers organisatie en jonge vrijwilliger van het jaar uitgeroepen. Dit gebeurde tijdens een vrijwilligersmanifestatie op het binnenplein van het bestuurscentrum. Jules à Campo van het Erfgoedhuis werd vrijwilliger van 2017. Tim Rouseau van scouting Ulestraten werd jong vrijwilliger 2017 en het G-team van het GOM en SV Meerssen de vrijwilligersorganisatie 2017.

Samen doen
De dag stond in het teken van het ontmoeten van en door diverse vrijwilligersorganisaties. Zij leerden elkaar kennen door workshops, infostands, speeddates en een wensboom. De samen-doen vrijilligersdag Meerssen werd georganiseerd door de werkgroep Samen Doen.

Lees vorig bericht

Gymzaal Ulestraten gaat er komen

Lees volgend bericht

Gymzaal Ulestraten gaat er komen