Fietstocht leidt actie wisselgeld in

Met een fietstocht door alle dorpen van de gemeente Meerssen hebben het MOS en stichting Duurzaamheid Meerssen aandacht gevraagd voor de wisselgeldactie voor het ondersteunen van initiatieven elders in de wereld.  De tocht was 18 km lang. Bij Moerveld werd een stop gehouden. Hier bood wethouder Berry van Rijswijk het eerste potje met wisselgeld aan. Daarnaast kregen de deelnemers aan de tocht een inkijk binnen het leven een geloofsgemeenschap uit India. Er worden in winkels, cafés en andere plekken binnen de gemeente potten en blikken gezet waar iedereen die dat wil , kleingeld voor de actie in kan deponeren.

Lees vorig bericht

Meer/Actueel 11 juni: Gemeenteraadsvergadering 8 juni- Skatebaan krijgt nieuwe plek- Vrijwilligers vallen in de prijzen

Lees volgend bericht

Gemeente stelt 1500 euro ter beschikking voor ketting Tihange