Nieuwe skatebaan door initiatief drie jongens

De oude skatebaan in Meerssen-West werd afgebroken. Dit pikte Joris, Wout en Quinten niet. Zij namen contact op met de gemeente om te pleiten voor een nieuwe plek en een nieuwe skatebaan. De gemeente had hier oren naar en ging met de jongens kijken voor die nieuwe plek. Deze werd gevonden in het Beukeboschke achter de markt. Wethouder Berry van Rijswijk opende afgelopen zaterdag de skatebaan.

Nieuwe skatebaan
De gemeente had gedacht de oude skatebaan te kunnen verplaatsen, maar deze baan was in zo’n slechte staat, dat er gekozen is voor een nieuwe skatebaan. Joris, wouter en Quin waren de eerste die konden laten zien hoe het is om op de nieuwe baan te skaten. Op de vraag hoe vaak ze zouden komen antwoordde Joris: zo vaak als het maar kan.

 

 

Lees vorig bericht

Geen treinen door werkzaamheden ProRail

Lees volgend bericht

Voorbereidingen voor graffiti kunstwerk