Erik Meijer te gast in het 80’s Café op Meer FM

Oud-profvoetballer Erik Meijer is op maandag 19 juni a.s. te gast in het 80’s Café op Meer/fm. Presentator Raoul Morreau draait niet alleen de drie favoriete jaren ’80 hits van de Meerssenaar, maar praat ook met hem over wat hem zoal bezig hield in de eighties.

Jaren als voetballer
Zijn jaren als jeugdspeler bij SV Meerssen komen uiteraard aan bod. Maar ook zijn overgang naar de jeugd van MVV en zijn debuut als prof bij Fortuna Sittard vonden plaats in de jaren ’80 en komen dus zeker ter sprake. Maar wat deed Erik Meijer nog meer in de tachtiger jaren? En in hoeverre speelde muziek destijds een rol in zijn leven? Je hoort het op maandag 19 juni even voor 19.30 uur in het 80’s Café op Meer/fm.

EK voetbal 1988
Het 80’s Café is een radioprogramma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of bekende (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen . De lancering van de eerste space shuttle, de ramp in Tsjernobyl, het EK voetbal 1988… het zou zo maar eens kunnen dat je de ins & outs in het programma voorbij hoort komen.
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur (herhaling). Meer/fm is te beluisteren op 106.8 FM in de regio Meerssen/Maastricht of via de kabel (Ziggo) op 87.5 in de gehele gemeente Meerssen.

Lees vorig bericht

Speeltuin decor buitenoefening EHBO

Lees volgend bericht

Scarlet Souren Nederlands Kampioen wielrennen