Meer/Actueel 18 juni: droogte zorgt voor problemen – Provincie geeft miljoenen voor fietspaden – PGM wil lastenverlichting

Meer/Actueel zondag 18 juni 2017 met o.a. :

Droogte zorgt voor problemen
In het zuidelijke deel van Nederland is sprake van droogte. Ook is de temperatuur hoger dan normaal, waardoor er meer verdamping plaatsvindt. De verwachting is dat de droogte voorlopig blijft aanhouden. Vanwege het broeikaseffect worden in de toekomst vaker dit soort droogteperioden verwacht, met alle gevolgen voor landbouw en natuur

Oversteekplaats Meerssenhoven veiliger gemaakt
Veiliger, dat is de oversteekplaats bij de kruising Meerssenhoven en Maastrichterlaan in Bunde nu. Hierbij is volgens gemeente rekening gehouden met de wensen en behoeften van omwonenden.

Provincie geeft miljoenen voor fietspaden
Ruim twee miljoen euro, dat draagt provincie Limburg bij aan de verbetering en aanpassing, van verschillende fietspaden in Maastricht en het Heuvelland.

PGM wil lastenverlichting
Partij groot Meerssen gaat het college van burgemeester & wethouders vragen voor  lastenverlichting voor de burgers in 2018.

Nog 1 week te gaan voor demonstratie tegen kerncentrale Tihange
Komende zondag is het zo ver de manifestatie tegen het openhouden van de kerncentrale Tihange. 25 juni start de mensenketting die de onmiddellijke sluiting van de kerncentrales Tihange eist.

Gepresenteerd door Sabrina Claasens

 

Lees vorig bericht

Werkzaamheden aan de Angela fietstunnel

Lees volgend bericht

Partij Groot Meerssen wil in 2018 lastenverlichting