Zwarte band voor Luc van Oerle van Judoclub Bunde

Tijdens de halfjaarlijkse danexamens van de Judo Bond Nederland (distr. Limburg) in Roermond is Luc van Oerle (17) van Judoclub Bunde geslaagd voor zijn 1e dan judo. Dat betekent dat Luc voortaan de zwarte band mag dragen. Zijn examen verliep vlekkeloos en de examencommissie feliciteerde hem dan ook met de mooie uitvoering van de technieken.

Trainingspartner
Dank aan Luc’s trainingspartner Chris Vaessens die vele uren moest vallen om Luc de gelegenheid te geven zich optimaal voor te bereiden op dit examen. Dat je de zwarte band niet zomaar krijgt bleek uit het slagingspecentage van afgelopen zondag: van de 34 kandidaten van het district Limburg werden er 14 afgewezen door de examencommissie.

Lees vorig bericht

Hitteplan van kracht

Lees volgend bericht

Kans op matige smog door ozon