BKB expositie in Terpkerkje Urmond

Kunstgroep BKB (Beeldende Kunstenaars Bunde en omgeving) exposeert komend weekend in het prachtige Terpkerkje, Grotestraat 26 te Urmond. Het kerkje is op zich al een bezoek waard. Het interieur is nu prachtig ingericht met kunstwerken, gemaakt door de kunstgroep BKB. Tien kunstenaars willen u graag verrassen. U kunt hier schilderijen in verschillende stijlen zien; origineel keramisch werk en kleurrijk papier-maché. Ook beeldhouwwerk en bronzen beelden zijn te bezichtigen.

De tentoonstelling wordt vrijdag 23 juni geopend om 19.30u. Tijdens de vernissage treedt Annemiek Kusters, flamencozangeres, op. De expositie is verder geopend op 24 en 25 juni,  11.00u – 17.00u.

Lees vorig bericht

Zoevende mamma’s lezing bibliotheek

Lees volgend bericht

WML waarschuwt voor watergebruik