Nieuws van de Samenwerkende Vereniging Rothem

Zo beste mensen van Rothem, even een update van de SVR. Enkele weken geleden hebben wij U op deze plaats uitgelegd waar we als organisatie mee bezig zijn. Geen activiteit dus met Koningsdag, maar wel weer richting Prinsjesdag en wel op zaterdag 02 september 2017. Op dit moment heeft het comité een schitterend programma in gedachten. Alleen dat krijgen we met ons achten niet voor elkaar en daarom zijn er de afgelopen tijd al vrijwilligers gezocht die mee willen helpen om deze dag tot een onvergetelijk en spectaculair gebeuren te maken.

En wat gaan we doen, dat gaan we (nog) niet (helemaal) verklappen. Dit gaan we de komende weken, beetje bij beetje naar buitenbrengen. Wat we U wel al willen laten weten is dat het volkomen anders wordt dan andere jaren. Want in het verleden was het een feestje voor met name de jongere inwoners van ons dorpje (en omstreken).

Maar is Koningsdag alleen voor de jeugd? Nee natuurlijk niet en dus gaat de SVR iets organiseren voor Jong én Oud. Gewoon een feestje bouwen voor iedereen, niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan. Het programma zal starten rond 13.00 uur. De oudere jeugd sluit dan wat later aan en ook voor de volwassen wordt er een programma in elkaar geknutseld. Voor de inwendige mens en de muzikale begeleiding zal uiteraard worden gezorgd. Geïnteresseerd? Hou dan de media in de gaten de komende weken. We proberen iedere 2 weken een tipje van de sluier te onthullen.

De eerste dingen die mij per toeval ter ore zijn gekomen: de herrijzing van de schuimwaterbaan voor de jeugd. Darten voor de wat oudere jeugd en jongere ouderen. Kienen of kwajongen voor de senioren onder ons. Voor elk wat wils dus. En wat hebben de termen stoepkrijt, spijkerbroek en Geul hier allemaal mee te maken. U gaat het de komende tijd allemaal op deze plaats lezen.

Nieuwsgierigheid gewekt: noteer dan alvast in de agenda: Zaterdag 02 september: zomerspelen in Rothem.

SVR: uit rothem, met rothem en voor iedereen (dus ook van buiten Rothem).

En ja, als deze hittegolf niet je ding is en je meer een wintertype bent, noteer dan ook maar alvast: 17 december 2017: de traditionele Kerst Inn. Let dus op: NIET zoals eerder vermeld op zaterdag de 16e, maar op zondag 17 december 2017: Kerst Inn in De Koel

Lees vorig bericht

Website Meer Vandaag in een nieuw jasje

Lees volgend bericht

Zoevende mamma’s lezing bibliotheek