Themu Klimomloop Ulestraten start en finish in Meerssen

Na zes keer alleen op het grondgebied van Ulestraten gefietst te hebben, start en finisht, de zevende Themu klimomloop, op zondag 2 juli, op de markt in Meerssen. De deelnemers zullen diverse keren het parcours van bijna 9 km door Meerssen en Ulestraten fietsen. De Themu Klimomloop wordt georganiseerd door de Stichting Col di Ulecitta.

KNWU competities
De Themu Klimomloop wordt verreden in het kader van de KNWU clubcompetitie voor dames en is er de KNWU Klimmerstrofee wegwedstrijd voor Junior heren. De Junior heren starten om 10:00 uur met de finish rond 12:20 uur. Het vertrek van de dames is om 13:30 uur en zij finishen om 17:25 uur.

Niet parkeren op de Markt
Tijdens de wielerwedstrijd zijn er rondom het parcours omleidingsroutes ingesteld en begeleiden verkeersregelaars het verkeer. Op de markt in Meerssen kan op zondag 2 juli niet geparkeerd worden.

Lees vorig bericht

Weekmarkt aangepast i.v.m. verwachte hitte

Lees volgend bericht

Zwembad Meerssen tot drie keer toe beklad