Wethouder wil vliegcijfers van ministerie

Wethouder Cortenraede wil nu eindelijk weten hoeveel vliegbewegingen er verwacht worden als de verlenging van de start- en landingsbaan van Maastricht Aachen Airport doorgaat. Dit liet ze volgens Dagblad De Limburger donderdagavond weten bij een overleg van de CRO (Commissie Regionaal Overleg vliegveld Maastricht).

Onduidelijkheid
Tot nu toe bestaat er verwarring over de verwachte aantallen vliegbewegingen. Op informatieavonden is gesproken over 12 bewegingen per dag terwijl de Allantie tegen uitbreiding vliegveld Beek het heeft over 28 bewegingen. Cortenraede is van mening dat nu maar eens duidelijk moet worden wat het exacte aantal is. Om hier achter te komen gaat ze nu zelf een brief schrijven naar het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

 

Lees vorig bericht

Kruising bij school Bunde onterecht afgesloten

Lees volgend bericht

1Meerssen krijgt nieuwe naam